woensdag 4 februari 2015

Bonprix deel drie. Schande!

Vandaag had ik de eer om voor de tweede keer een pakketje te ontvangen van Bonprix. 

Als je mijn eerdere blogs hebt gelezen, heb je kunnen lezen dat ik een prothese BH bij ze had besteld, maar, in een enorme doos, een minimizer BH had gekregen. Best een pijnlijke vergissing.

Gelukkig kon ik in mijn tweede blog schrijven, dat ze oprechte excuses hadden aangeboden. Ze snapten dat dit een stomme vergissing was en vonden het heel erg vervelend. Ze zouden het recht zetten en mij een nieuwe BH opsturen. Die kreeg ik vandaag.

Ze hadden denk ik alleen het eerste stuk van mijn blog gelezen, want deze nieuwe BH zat in een klein stuk plastic. Geen grote doos deze keer om de minimizer BH heen. Maar je leest het goed: opnieuw mocht ik een minimizer BH ontvangen.

Ergens binnen deze organisatie liggen de verkeerde BH's op de verkeerde schappen. Er is een magazijnbeheerder die zich heel, heel diep moet gaan schamen. Ik denk zomaar dat dat geen vrouw is. Alhoewel een mannelijk exemplaar ook nog wel het verschil zou moeten kunnen zien tussen een prothese-BH en een minimizer lijkt mij.

Maar misschien trek ik ook wel te snel conclusies. Misschien kan Bonprix er eigenlijk niks aan doen en is er ergens een brigade van liefhebbers van kleine borsten, die heel stiekem de schappen van kledingconcerns vol legt met minimizers. Ze noemen zichzelf dan denk ik de mini-memmen-brigade.

Maar als dat niet zo is, wat kan er dan nog meer misgaan bij deze organisatie?Alles moet blijkbaar minder (zou Geert Wilders hier directeur zijn?), dus je bestelt een trui en krijgt een shirt. Of je bestelt een broek en krijgt een short. Het ergste lijkt het me als je positiekleding bestelt bij Bonprix. Ik vrees dat je dan alleen maar een foldertje van de abortuskliniek opgestuurd krijgt.

Hoe het ook zit, ik bestel nooit meer iets bij deze winkel. En ik weet ook al wat ik bij de laatste vraag van de enquete moet invullen: Zou u Bonprix aanraden bij vrienden en bekenden? Eeeeeh, wat denk je zelf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten